review center logo
Eleni Lena Karagianni

avatar

12 Κριτικές
Καλό κουράγιο σε όποιον χρειαστεί να πάει

24-06-2013

Όλα μέτρια ο ένας γιατρός σου λέει το ένα και ο άλλος άλλα! Δηλαδή για να πάρεις 2η γνώμη πρέπει να πας σε εξωτερικό ιατρό και να πληρώσεις. Τα κτήρια χάλια.

Tagiadin Tasogiannos

avatar

8 Κριτικές
Χειρότερη Υπηρεσία

15-06-2013

Πραγματικά η χειρότερη υπηρεσία αφού ποτέ δεν υπάρχουν γιατροί δαιθέσιμοι, τα κτήρια είναι τρισάθλια και η εξυπηρέτηση απλώς δεν υπάρχει!

Irene Dravilla

avatar

7 Κριτικές
Κάθε φορά που έχει χρειαστεί να πάω χρειάζεται να ξαναπάω.

11-06-2013

Δεν έχει υπάρξει φορά που να έχω χρειαστεί κάτι από το ΙΚΑ ΕΟΠΠΥ και να έχει διευθετηθεί αυθημερόν. Πρέπει να ξαναπάμε , να περιμένουμε ξανά σε ατελείωτες ουρές και αν είμαστε τυχεροί και καταφέρουμε να βρούμε νούμερο και έρθει η σειρά μας και δεν έχει πέσει το σύστημα και έχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα (και δεν έχουν ξεχάσει να μας αναφέρουν κάποιο ) και με ιδιαίτερη τύχη καταφέρουμε να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας τότε μας λένε ότι όλα είναι εντάξει 'οτι θα ελεγχθούν και 1η του μήνα θα γίνει η κατάθεση στο λογαριασμό σου.Έρχεται η 1η του μήνα πας στη τράπεζα τ'ιποτα,περιμένεις μερικές μέρες μήπως....και πας ξανά στο ΙΚΑ.. Ξανά περιμένουμε σε ατελείωτες ουρές και αν είμαστε τυχεροί και καταφέρουμε να βρούμε νούμερο και έρθει η σειρά μας και δεν έχει πέσει το σύστημα ...μας λένε πως θα το κοιτάξουν και πηγαίνουμε ξανά 1η του μήνα στη τράπεζα και μετά ξανά το ΙΚΑ και ξανά στην ουρά και μας λέει ο αρμόδιος υπάλληλος ότι όλα είναι εντάξει, ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχουν μπει ακομη τα χρήματα στο λογαριασμό και ότι τον επόμενο μήνα σίγουρα θα κατατεθούν.Έχουν πέρασει 6 μήνες από την κατάθεση των εγγραφων, πηγαινοερχόμαστε στο ΙΚΑ και ακόμα τίποτα......

Gianna Christaki

avatar

16 Κριτικές
Ικα Ιεράπετρας πολυ καλο...

27-05-2013

Εγω που χρειαστηκα καποια στιγμη καποια φαρμακα και επρεπε να τα περνω απο το ΙΚΑ εμεινα πολυ ευχαριστημενη με την εξυπηρετηση και την ταχυτητα που εξυπηρετηθηκα.. Δεν ξερω στα μεγαλα κεντρα μα στην μικρη πολη της Ιεραπετρας λειτουργει αψογα!!!

Sak Kis

avatar

6 Κριτικές
από το κακό στο χειρότερο

27-05-2013

μηδέν από μηδέν; μηδέν!+

Βαλεντινα Παπα

avatar
ΙΛΙΟΝ
11 Κριτικές
καμια εξυπηρετηση

27-05-2013

ατελειωτη ουρα ελλειψη προσωπικου καμια εξυπηρετηση.

Sofia Evaggelou

avatar

20 Κριτικές
ΙΚΑ

26-05-2013

Αν και πολύωρη αναμονή κάποια πρωινά, η εξυπηρέτηση είναι πάντα καλή!!

Ηρακλής Ξέκας

avatar

1 Κριτική
Χωρίς λόγια

26-05-2013

Τον τελευταίο καιρό η ταλαιπωρία που έχω δεί στο ΙΚΑ είναι το κάτι άλλο!Ατελείωτες ουρές για να κάνεις κάτι πρέπει να πηγαίνεις για πολλές μέρες μέχρι να έρθει η σειρά σου , τι να πω!

Ειρήνη Τ.

avatar

1 Κριτική
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

25-05-2013

ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ , ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ! ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!

Kikoulini Topaloglou

avatar

17 Κριτικές
Elleipsh organwshs

25-05-2013

Elleipsh proswpikou kai metroia ews kakh e3uphrethsh

Εύη Ιωαννίδου

avatar
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
7 Κριτικές
ΦΡΙΚΗ!!!

25-05-2013

ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΠΩΣ? ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΥΓΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Panos Voulel

avatar

2 Κριτικές
Αν υπήρχε ο βαθμός 0 θα τον έβαζα ευχαρίστως.

25-05-2013

Δημόσια υπηρεσία με έλλειψη προσωπικού και πολλά άλλα προβλήματα!!!

Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Δικαιούχοι της είναι πάνω από 5.530.000 μέλη του ελληνικού εργαζόμενου πληθυσμού και 830.000 συνταξιούχοι. Διοικείται από το ελληνικό κράτος.


Website

ΙΚΑ
Στοιχεία επικοινωνίας

Για τυχόν σχόλια, ερωτήσεις , παρατηρήσεις, ή οτιδήποτε άλλο σας προβληματίζει και μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!


  • Τηλέφωνο: 210 52 79 242
  • Διεύθυνση: Αγησιλάου 48, Αθήνα
  • Email: ika_ath@otenet.gr